سفارش تبلیغ
صبا ویژن
» درباره ما

امام خمینی رحمة الله علیه: ما مفتخریم که کتاب نهج البلاغه که بعد از قرآن، بزرگ ترین دستور زندگی مادی و معنوی و بالاترین کتاب رهایی بخش بشر است و دستورات معنوی و حکومتی آن بالاترین راه نجات است، از امام معصوم ماست.

» نویسندگان
» مدیر وبلاگ: سجاد رحیمی [20]
» علی شریفی [52]
» پیمان پربها [30]
» صادق فرامرزی [6]
» پیوندهای وبگاه
» پیوندهای روزانه
» دیگر امکانات
» آخرین مطالب
» آرشیو مطالب
» موضوعات مطالب
» برچسب‌ها
» طراح قالب

شهدای کازرون

گروه معارف نهج البلاغه مجمع قاریان و حافظان فولادشهر گروه معارف نهج البلاغه مجمع قاریان و حافظان فولادشهر
+ نوشته شده توسط پیمان پربها در شنبه 93/3/24 و ساعت 10:48 صبح | نظر

سلام بر مهدی امت‌ها

    سلام بر عدل مشهور جهان

سلام بر ماه تابان

       سلام بر خورشید تاریکی‌های پنهان

         سلام بر ماه شب چهاردهم

           سلام بر بهار مردم و خرمی روزگاران

     سلام بر نور دیدگان مردم

ولادت منجی عالم بشریت بر عموم جهانیان مبارک باد.

 

 


+ نوشته شده توسط پیمان پربها در یکشنبه 93/3/18 و ساعت 12:7 عصر | نظر

باسمه تعالی

به حول قوه الهی قرار است تا واحد کتابخانه مجمع قاریان و حافظان قرآن کریم فولادشهر به زودی آغاز به کار نماید. لذا از کلیه عزیزانی که قصد دارند در این عمل خداپسندانه شرکت نمایند دعوت میشود با اهدای کتاب (در هر زمینه ای ) غنای محتوایی کتابخانه را بالا برده و ان شاءالله با این عمل شریف عمل باقیات الصالحاتی را در مجمع قاریان و حافطان قرآن کریم فولادشهر بر جای نهند.

 

زمان و مکان اهدای کتب: در زمان تشکیل کلاس های مجمع در محل مجمع قاریان و حافظان فولادشهر

کسب اطلاعات بیشتر : 09131703739  (پربها)

 




برچسب‌ها: فراخوان کتاب
+ نوشته شده توسط پیمان پربها در یکشنبه 93/3/18 و ساعت 12:6 عصر | نظر

این هفته نیز مانند هفته های گذشته جلسه صمیمی و نورانی نهج البلاغه خوانی در روز شنبه 17 خرداد ماه از ساعت 19:15 الی 20:15 در مجمع قاریان و حافظان قرآن کریم فولادشهر برگزار گردید و حکمت های 200 تا 204 قرائت شد.

حکمت منتخب:

درود خدا بر او ، فرمود : اى مردم ! از خدایى بترسید که اگر سخنى گویید مى شنود ، و اگر پنهان دارید مى داند، و براى مرگى آماده باشید که اگر از آن فرار کنید شما را مى یابد، و اگر بر جاى خود بمانید شما را مى گیرد ، و اگر فراموشش کنید شما را از یاد نبرد.(حکمت 203)


ان شاءالله شرح این حکمت به زودی در همین پست اضافه خواهد شد.




برچسب‌ها: جلسات نهج البلاغه خوانی
+ نوشته شده توسط پیمان پربها در چهارشنبه 93/3/14 و ساعت 12:52 صبح | نظر

جلسات نورانی نهج البلاغه در سه هفته گذشته نیز به مثابه هفته های قبل با حضور دوستداران کلام مولا علی(ع) برگزار شد و در این جلسات حکمت های 170 الی 200 قرائت شد. ضمن عرض پوزش از دوستان عزیز به خاطر وقفه در ارائه گزارش این جلسات حکمت های منتخب این سه جلسه خدمت شما تقدیم میگردد. شرح مختصری از این حکمت های نورانی را در "ادامه مطلب" مشاهده می فرمایید:

امام علیه السلام فرمود:

هنگامى که از چیزى (زیاد) می ترسى خود را در آن بیفکن، چرا که سختى پرهیز از آن از آنچه می ترسى بیشتر است.(حکمت 175)

ادامه مطلب...


برچسب‌ها: جلسات نهج البلاغه خوانی

+ نوشته شده توسط علی شریفی در دوشنبه 93/3/5 و ساعت 12:2 عصر | نظر

روز مَبْعَث بر پایه? باورهای اسلامی، روزی است که محمد، پیامبر اسلام، به درجه پیامبری برگزیده شد. مسلمانان معنقدند او در غار حرا، توسط جبرئیل و از سوی خدا به پیامبری نایل آمد و مأمور شد که چندخداپرستی و بت‌پرستی را از زمین بردارد و خداپرستی را رواج دهد و پیام وحی را به مردم برساند. محمد در این زمان چهل سال داشت و در مکه زندگی می‌کرد.

 

باور شیعیان

بر اساس باور شیعیان، محمد مصطفی در روز 27 رجب عام الفیل، سال 13 پیش از هجرت پیامبر اسلام مبعوث شد. شیعیان این روز را جشن می‌گیرند و در روایات اسلامی اعمال مستحبی برای روز مبعث پیش بینی شده‌است. دعا، نماز و غسل مستحب از اعمال این روز است.

 

باور اهل سنت

در نزد اهل سنت تاریخ دقیق بعثت پیامبر مشخص نیز ولی بعضی معتقدند که این واقعه در شب 21 ماه رمضان بوده است. به دلیل نامعلوم بودن تاریخ، مبعث نزد اهل سنت جشن گرفته نمی‌شود.

 

روز مبعث چه روزیست؟

 

روز مَبْعَث، روزی است که حضرت محمد، پیامبر گرانقدر اسلام، به درجه پیامبری برگزیده شد. در تقویم هجری قمری، 27 رجب روز مبعث است.

 

حضرت محمد مصطفی در روز (27 رجب) سال 40 عام الفیل، همزمان با سال 13 پیش از هجرت پیامبر اسلام، در غار حرا، توسط (جبرئیل) و از سوی خدا به پیامبری نایل آمد و مأمور شد که چندخداپرستی و بت‌پرستی را از زمین بردارد و خداپرستی را رواج دهد و پیام وحی را به مردم برساند.

 

روز مبعث، روز برانگیختن خردهایی است که در تابوت خُرافه گرایی، هوس پرستی و جهل پیشگی دفن شده بود. روز مبعث روز تولّد عاطفه هاست؛ عاطفه هایی که در رقص شمشیرها زخمی می شد و در جنگل نیزه ها جان می باخت. آن روزها، دخترکان معصوم، به جای آغوش گرم مادر، در دامان سرد خاک می خفتند. جوانان بلندقامت، در جنگ جهالت ها، جان به بارش تیرها می دادند و زنان بی پناه، در بند اسارت می زیستند. آه که چه خارهایی به پای بشریّت می خلید و چه زخم هایی دل عاطفه ها را می خَست.

 

روز مبعث، روز مرگ قساوت ها و شرارت ها بود؛ روز مرگ کرامت هایی که به پای بت ها قربانی می شد؛ روز مرگ جهل و شرک و پرستش های ناروا بود.

 



.: Web Design By : 1100Shahid :.